Aktuális ajánlatunk

Minden vezetékes riasztó- rendszerhez két mozgásérzékelőt ingyen adunk ha innen a weblapról ad megbízást. Rendelését megteheti ITT.

Egyéb

Valid XHTML 1.1

Valid CSS!

Google PageRank

Weblapkészítés

Weblapok, portálok készítése HTML, PHP, MySql, Flash, JavaScript alkalmazásával


Keresőoptimalizálás garantált eredménnyel!


Egy weblap megrendelésekor a Megrendelő kérésein és igényein túl, mi szem előtt tartjuk az egyre jobban tért hódító "web ergonómia" irányelveit. Ily módon szabványossá téve az oldalt a Megrendelő számos előnyhöz juthat a piacon, hiszen a keresőrobotok egy keresés alkalmával hamarabb megtalálják és előrébb rangsorolják a keresési listában mint más weblapokat.

Továbbá kibővül a látogatók száma, ha olyan oldalt készítünk, amit minden böngésző megjelenít sőt, ugyanúgy jelenít meg. Tapasztalatból már mindenki tudhatja, hogy egy-egy oldal másképp jelenik meg egy IE-ben és másképp egy Mozilla-ban. Biztos mindenki járt már úgy, hogy olyan sokat kellett várni egy oldal betöltődésére, hogy inkább továbbállt, vagy olyan átláthatatlan volt az oldal, hogy nem érte meg időt fecsérelni a oldalon történő keresgélésre. Nem is beszélve a fogyatékkal élőkről, akik az esetek döntő többségében hátrányban szenvednek a nem szabványosan elkészített oldalak miatt, mert például a felolvasó nem találja a szükséges adatokat.

Cégünk mindenre kiterjedő figyelemmel készíti el weblapját és az akadálymentesítés következtében nem lesz olyan látogató aki nem tudná megtekinteni az oldalt technikai okokból kifolyólag.