Aktuális ajánlatunk

Minden vezetékes riasztó- rendszerhez két mozgásérzékelőt ingyen adunk ha innen a weblapról ad megbízást. Rendelését megteheti ITT.

Egyéb

Valid XHTML 1.1

Valid CSS!

Google PageRank

Vagyonvédelem

Megrendelés
Lépjen kapcsolatba velünk telefonon vagy interneten keresztül, hogy tájékoztathassuk a vagyonvédelmi megoldások széleskörű lehetőségeiről és kiválasszuk az Önnek legjobban megfelelőt.

DÍJTALAN Felmérés
Pontos árajánlatot helyszíni felmérés alapján tudunk adni! A helyszíni felmérés alkalmával egyeztetjük a lehetséges műszaki megoldásokat az Ön kéréseivel és kiválasztjuk az árban és biztonsági szintben legjobban megfelelőt.

Telepítés
Megrendelés esetén a megbeszélt időpontban megkezdjük a telepítést. Új építésű házak esetén a munka két fázisú. A kábelezést vakolás előtt célszerű elvégezni, majd festés után az eszközök felszerelésére kerül sor. Berendezett házak esetén különös figyelmet fordítunk a rend és tisztaság megtartására.

Átadás
A telepítés utolsó fázisában a tesztelés, próbák és a betanítás zajlik le. Az Ügyfél minden szükséges információt megkap a rendszer használatával kapcsolatban, de a későbbiek során is bármikor állunk rendelkezésére telefonon, e-mailban vagy személyesen.

Fizetés
Fizetési lehetőségek:
  • Kézpénzel az átadáskor,
  • Kétrészletben történő részletfizetés,
  • Átutalás.